Gelukt! Maar wacht even..

Heb je een drone of ben je van plan om een drone te kopen? Gebruik het digitale handboek om in welke situatie dan ook de allerbeste drone fotografie instellingen te gebruiken.

Een digitaal handboek met alle ins en outs over de beste instellingen voor drone fotografie!

Perfecte belichting

Overbelichte en onderbelichte foto's leiden tot detailverlies in je foto's. Voorkom dit door tijdens het vliegen de jusite belichting in te stellen.

Nooit meer ruis

Ruis kan snel optreden bij drones. Maak alleen nog zuivere foto's zonder dat er zichtbaar ruis in de foto plaatsvindt.

Juiste kleurweergave

Stel de kleurinstellingen van je drone juist in. Zo creëer je een nauwkeurige weergave van kleuren bij verschillende lichtomstandigheden.

Juiste vervaging

Pas een juiste hoeveelheid vervaging toe bij bewegende objecten in de foto. Hierdoor creëer je een natuurlijke vervaging en kan je long exposures maken.

Haarscherpe foto's

Nooit meer onscherpe drone foto's. Maak alleen nog drone foto's waarbij het onderwerp perfect in focus is en je de ideale detailweergave hebt.

Behoud van details

Drones hebben een klein dynamisch bereik. Verbeter het dynamisch bereik voor zowel schaduwrijke als heldere gebieden om alle details te behouden.

Met de juiste instelling kom je er wel..

Ook ik ben als drone fotograaf ergens begonnen. Met de toen nog populaire DJI Phantom 3 Standard schoot ik mijn eerste foto’s vanuit de lucht. 

Om eerlijk te zijn: ik keek destijds niet eens om naar de instellingen. Ik dacht ‘het zal wel’. Naarmate ik meer vliegervaring had begon ik meer te spelen met de camera-instellingen die ik had, maar echt veel gedachte zat er niet achter. 

Oftewel, ik deed maar wat en deed gewoon wat me goed leek. Ik had immers geen achtergrondkennis van drones en fotografie, laat staan drone fotografie. 

De besturing van je drone leer je gaandeweg vanzelf, maar de instellingen op de juiste manier gebruiken blijft altijd nog een raadsel. Die kennis komt namelijk niet uit de lucht vallen

En dat is precies waarom ik je dit digitale handboek aanbied. Met behulp van het handboek weet je exact hoe en wanneer je welke drone instellingen moet gebruiken. Zo sta je nooit meer vanaf de grond bedenkend naar de camera-instellingen te kijken. 

Eenmalig

19.95
9,95,-
  • De beste drone fotografie instellingen
  • Diepgaande stof over alle camera-opties
  • Populairste drones specifiek besproken
  • Extra tips en belangrijke do's en dont's
  • Bonus video voor pro drone fotografen

Door de beste instellingen te gebruiken verbeter je de kwaliteit van je drone foto’s. Zonder de juiste instellingen is het onmogelijk om professionele drone foto’s te maken en het meeste uit je drone te halen. 

Het zorgt echter niet alleen voor de hoogste beeldkwaliteit. Door de juiste instellingen te gebruiken maak je het ook makkelijker voor jezelf. Zo vorm je makkelijker een sterke compositie en gaat het bewerken een stuk soepeler. 

Scroll naar boven